Gillar du glass? Tänk att få bjuda på glass till alla som älskar glass och sedan få dom att gå hem lyckliga med sin egen ny inhandlade fryspåse full med läcker glass. Vill du arbeta med premium märken? 

Vi söker nu ett antal personer för säljaktivering i butiker i Göteborg, Stockholm, Malmö. Löpande under hösten/vintern kommer vi att genomföra event i våra största livsmedelsbutiker. Är du den som alltid bjuder på ett leende, engagerad med positiv energi och dessutom är säljande med ett resultatinriktad mindset, kombinerat med en passion för glass. Då är detta arbetet perfekt för dig. 

Dina arbetsuppgifter

Säljande demonstratör för ett av Sveriges premiummärken i glassdisken. Du kommer att arbeta i våra större livsmedelsbutiker. Det kan vara samma butik men också variera i regionen. Jobbet kräver att man är flexibel och självgående. Du skall på ett professionellt sätt intressera kunderna för produkterna och arbeta aktivt för att få kunden att köpa produkten. Ditt mål är att varje dag sälja slut på de varor som du är ambassadör för. Uppdragsbeskrivning Vi utbildar dig i både produktkunskap och hur du ska agera ute i butik Du kommer att få kontakta butiken innan, för att butiken skall veta att det är du som kommer Du får en varumärkets yta/säljstation i butiken, placering i butiken kan variera Du kommer demonstrera produkten och stärka varumärkets för butikens kunder Du blir experten i butiken och skall också utbilda löpande butikens personal i varumärket/produkten Du rapporterar varje dag i ett rapporteringsformulär via mobilen/datorn 

 

 

Uppdragets omfattning:

Veckovis torsdag - lördag, 7 tim/dag

Antal tjänster: 2 person per region

Start: mars 2018, utbildning kommer att hållas någon av dagarna innan

Sista Ansökningsdag: intervjuer kommer att hållas löpande. 

Kontaktperson: Jonas 0709-251961

Ansökan skickar du till: jobb@xtended.se  märk det med: Glassigt uppdrag.

Läs mer om oss och vårt företag på www.xtended.se och följ oss gärna på våra sociala medier Facebook, LinkedIn och Instagram.

 

 

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här