Är du en nyfiken, glad och utåtriktad person som har lätt att ta kontakt med människor och stor vilja att lära dig nya saker? Vi söker dig som tycker om att prata med människor, är framåt och vill utevcklas. Vi lägger stor vikt vid personligheten vid detta uppdrag!

Om tjänsten
Vi söker just nu sociala och framåt personer för ett heltidsuppdrag åt vår kund som är en av Sveriges ledande aktörer inom kommunikation. Du kommer att jobba under butikens ordinarie öppettider. Vi söker dig som är bekväm med att demonstrera och presentera produkter och funktioner för nya och befintliga kundkontakter i butik.

Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Start: 1 december
Sista ansökningsdag: 15 november

Omfattning: 20-40 dagar
Ansökan: Skicka CV samt personligt brev till jobb@xtended.se , märk ansökan med "eventuppdrag i jul" samt vilken stad du söker i

 

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av SBX Group ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Xtended Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö